Start

[masterslider id=”1″]

 

[su_row][su_column size=”1/3″ center=”no” class=””][/su_column]
[su_column size=”2/3″ center=”no” class=””]

Thomas Kolding

Uddannelse: Danmarks Designskole 1988-93 – Institut for Rum.
Som billedkunstner har Thomas Kolding haft flere separatudstillinger i ind -såvel som udland og repræsenteret af gallerier i Tyskland, Sverige, i Århus og i København.
I 2016 lavede Thomas udsmykningsopgave hos Beierholm Revision i Vordingborg og i 2018 bestilte og modtog VUC Næstved en større udsmykning af Thomas.

Siden 1993 har Thomas Kolding lavet mere end 70 scenografier indenfor alle genrer af dansk teater: børne og ungdomsteater, moderne som klassisk opera, moderne dans, ballet, performance, site specific, stationære -som turné forestillinger og især skuespil –hvor genrerne spænder over klassikere som Strindberg, Pinter, Beckett, Mozart og Ionescu til Howard Barker og især nyskrevet dansk dramatik.

[/su_column][/su_row]

 

Uddrag af kunstanmeldelser

 

 

[su_row][su_column size=”1/2″ center=”no”]“Her er lidenskab, hvor nuets skikkelser præsenteres i en kaskade af voldsom bevægelse, og som med spejlinger og stærke penselsstrøg gør brug af den hvide farve, der samles i et orgie af blandt andet dramatiske røde nuancer. Alligevel udstråler disse billeder også en fortællende poesi…”

Lise Barsøe, Kunstavisen
[/su_column]
[su_column size=”1/2″ center=”no” class=””]“Indtrykket af ubeskyttethed og livsfare bliver forstærket gennem de abstrakte farverum, som er opbygget af stærkt røde, orange, sorte og hvide horisontale baner. Spor af dråber bløder de vandrette linier op og trækker vertikale linier. Ofte synes figurerne at forsvinde som skyggespil bag ved farveglidningerne, og så er de igen frisatte i et hvidt intet. Thomas Kolding har kradset værktitlerne ind i malegrunden, ”An End has a Start” lyder en. I enhver afsked bor der en begyndelse.”

Kristina Tieke, Hannover Allgemeine[/su_column][/su_row]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  • All rights reserved 2021 © Thomas Kolding